Ik heb me altijd heel druk gemaakt om wat de ander van mij vindt. Was veel bezig met bezig met hoe ik overkwam en wat de ander van me zou vinden of over me zou zeggen. Mijn tijd gaf ik aan mijn werk en mijn geliefden maar niet aan mezelf. Het kwam niet eens in me op dat ik regie kon nemen over mijn tijd. Ik was de ander aan het pleasen. Was altijd bezig wat de ander van mij nodig had in plaats van met wat Ik nodig had.

De afgelopen jaren zijn er heel veel verdrietige gebeurtenissen geweest in mijn leven.
Ik besefte daardoor extra goed: Life is short. Ik voelde steeds meer dat ik mijn leven VOLUIT willen leven, zoals IK dat wilde.

Wat ik heb geleerd
Ik heb veel tijd, energie en geld geïnvesteerd in mijn persoonlijke ontwikkeling en me laten motiveren en inspireren door anderen.
Wat ik met name heb geleerd is heel bewust stilstaan bij wat ik eigenlijk belangrijk vind. Waar ik blij van word. Wat goed is voor mij. En daar echt de focus op te leggen. Dit bewust in te plannen in mijn leven. Ik leerde dat ik kon leven vanuit dankbaarheid en routines als affirmaties. Dat ik op deze manier veel meer regie kreeg over mijn dag en over hoe ik mij voelde.

Ik liet mijn angsten en overtuigingen los. Die coachopleiding was er al lang. Het werd tijd dat ik hier echt mee aan de slag ging. Ik nam ontslag, startte mijn bedrijf en deel nu mijn week precies zo in zoals ik wil. Het levert zoveel meer plezier en vertrouwen op als je doet waar je blij van wordt!

Dit gun ik jou ook. Ik help je graag op weg naar bewuste keuzes voor jouw leukste leven. It’s YOUR life!

Enjoy,
Anke