Ik heb me altijd heel druk gemaakt om wat de ander van mij vindt. Ik was altijd bezig met: “Hoe kom ik over? Wat zouden “ze” van me vinden of zeggen?” Ik was de ander aan het pleasen, want “iedereen” moest mij leuk vinden. Ik was altijd bezig met wat de ander van mij nodig had, in plaats van met wat IK van de ander nodig had. Had veel bevestiging nodig.

De afgelopen jaren zijn er heel veel verdrietige gebeurtenissen geweest in mijn leven. Waardoor ik als geen ander wist: Life is short. Ik voelde steeds sterker de drang om VOLUIT te leven, zoals IK wil leven. Weg van dat drukkende gevoel van: Is dit het nou? Is dit echt wat ik wil? Waar houd ik eigenlijk van en wie ben ik?

Ik heb veel tijd, energie en geld gestoken in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Ik heb me laten inspireren en motiveren door andere mensen. Door vriendinnen, door de buurvrouw, door gelijkgestemden, door coaches die mijn pad al hadden bewandeld. Het pad van bewuste keuzes maken voor je eigen leukste leven.

Door stil te staan bij mezelf durf ik nu ja te zeggen. Durf ik tijd voor mezelf te nemen. Durf ik nee te zeggen als ik iets niet wil. Ben ik meer ontspannen. Straal ik weer meer. Dit gun ik jou ook. Ik help je graag op weg naar jouw bewuste keuzes voor jouw leukste leven. It’s YOUR life!

Enjoy,

Anke