Nieuw! Gratis e-book
“10 tips voor meer rust en regie in je week”

Wil je meer grip op je dag en over je agenda? Ervaar je graag meer rust en ruimte voor jezelf? Tijd is een raar iets. We lijken altijd tijd tekort te hebben. Onze agenda’s worden gevuld met verplichtingen en we leven vaak naar de wensen van de ander: ons werk, ons gezin, onze verplichtingen, onze omgeving. En we starten de dag meteen vanuit de ratrace en zijn blij als we weer in bed liggen. Maar is dit echt nodig of hebben sommige dingen (onterecht) niet onze prioriteit? Hebben we meer keus dan we denken? Er is een ding erg duidelijk aan onze tijd: we krijgen alleen maar minder, en niet meer.

In mijn e-book “10 tips naar meer rust en regie over je dag” behandel ik 10 onderwerpen die zorgen voor meer bewustzijn, rust en plezier. Een aantal zul je kennen en zie je misschien als inkoppertjes. Maar doe je ze ook?

Nieuwsgierig? Download hier het e-book

Download de pdf-versie van de weekplanner

Je wilt meer tijd voor jezelf inplannen. Me-time. Of meer mediteren. Sporten. Naar vrienden. Familie. Misschien voel je al langer dat je niet helemaal weet wat je wilt en wil je hier aandacht aan besteden.

Er is maar 1 iemand die de dingen kan veranderen en dat ben JIJ. Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Deze gratis download (inclusief uitleg) helpt je bij het plannen van je ideale week.

In je agenda plan je je verplichtingen. Nu leg je de focus op wat je zelf belangrijk vindt in je week en plan je ook dit in. Er is ruimte voor positiviteit en dankbaarheid. Bovendien krijg je tips en tricks erbij voor je ideale dag.

Het leven is geen generale repetitie, je krijgt niet meer tijd. Door bewust stil te staan bij je week, leer je weer meer regie te pakken en de dingen te doen waar JIJ blij van wordt.

Life is short, you better enjoy it!
Laat je gegevens achter en ontvang hem meteen in je mailbox!