Een nee voor de ander is een JA voor jezelf!

Geplaatst in: Nieuws | 0

Ook in deze tijd gaat mijn programma, dankzij videobellen door. Deelneemster A. heeft mijn programma net afgerond. Super trots ben ik op haar en ook op haar reactie:

“Ik heb eerder een burn out gehad en nu ging ik weer de verkeerde kant op. Ook vond ik mijzelf te streng en te perfectionistisch. Ik wilde mijn leven anders indelen, qua werk. Ik wilde meer met mijzelf bezig zijn, mijn tijd invullen zoals ik dat graag zou willen zien en niet steeds maar een ander pleasen. Maar ik ben ook een sociaal mens. Ik val steeds in dezelfde kuil. Daar wilde ik uit en ook blijven. Ik investeerde al in mijn “buitenkant”, nu was het de beurt aan mijn “binnenkant”.

Na een kwartiertje met jou te hebben gesproken, nam ik meteen het besluit om hiermee door te gaan. Het voelde namelijk heel goed en het concept sprak mij aan. Het was net of ik verruiming zag. Een opening.
En geen moment, geen tel spijt gehad! Ik ben nu bezig met een online cursus. Dank zij mijn vriendin, die mij tipte, en dankzij jou, omdat je mij erop wees wat ik had geschreven in de opdrachten! Toeval? Nee.
Iedereen, die graag eens stil wil staan bij zichzelf, zou ik willen aanraden om eens een bezoekje te brengen aan jouw It’s my life.

Ik vond het heel spannend om mezelf te laten zien, maar doordat jij gewoon jezelf blijft en je ook kwetsbaar durfde op te stellen, liet ik het makkelijk gaan. Je liet me nadenken over dingen, waar ik nog niet over nadacht. Wat wilde ik eigenlijk zelf, mijn ideale week omschrijven, nadenken over gevoelens. Oplossingen zoeken.
Anke, ontzettend bedankt dat je me geholpen hebt!
Een NEE voor een ander, is een JA voor jezelf.

Dikke tût, A.

Je begrijpt, ik heb een smile van oor tot oor.
Wil jij ook juist NU stilstaan bij jezelf en bewuste keuzes voor je leukste leven maken? Zodat je straks, als alles weer “normaal” is, verder kunt? Omdat mijn programma nu via videobellen gaat, heb ik een tijdelijke korting van 100 euro. Stuur gerust een privebericht met je mailadres en ontvang een pdf met meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *