Ik leerde anders naar mezelf te kijken
– Lisanne

Hoe maak ik bewuste keuzes voor mijzelf? Dit was waar ik graag mee bezig wilde met Anke, toen ik aan het coachtraject met haar begon. Het cijfer wat ik mezelf gaf tijdens de eerste opdracht was een drie. Direct merkte ik, dit traject zou nog wel eens heel confronterend kunnen gaan worden voor me. En dat was ook zo. Inmiddels heb ik geleerd dat de dingen waar je het meest bang voor bent, vaak ook de dingen zijn die je stiekem het liefste wilt. Samen met Anke ben ik hier dwars doorheen gegaan, in plaats van er OMheen.

Door stap 1 te doorlopen, ‘’Dream it!’’, werd de eerste deur voor mij al geopend. Ik kan zelf bepalen hoe ik wil dat mijn leven er uit ziet! Ik kan de regie nemen! En dan is eigenlijk (bijna) alles mogelijk! Door in kaart te brengen waar ik blij van wordt en welke activiteiten mij energie geven ging ik kritisch kijken naar mijn weekplanning. Deed ik eigenlijk wel de dingen waar ik echt gelukkig van word? Door de weekplanner van Anke iedere week in te vullen en daar de dingen waar ik blij van word op in te plannen kregen mijn dagen meer kleur en dit merkte ik dan ook vrijwel direct in mijn humeur en gemoedstoestand. Heel fijn. Al een mooi begin in het maken van bewustere keuzes voor mij.

Het leven loopt niet altijd op rolletjes, dat is bij mij ook gebleken. Ik leerde heel goed van welke niet helpende gedachten ik afscheid wilde nemen en welke nieuwe gedachten ik daar voor in de plaats wilde. Van deze gedachten heb ik affirmaties gevormd die ik nog iedere dag lees en tegen mezelf zeg in de spiegel. Gek? Ja, in het begin wel. Maar het werkt echt. Deze affirmaties hebben ook een hele mooie plek op de weekplanner van It’s My Life, zodat je ze iedere dag ziet staan en zo je doel niet uit je oog verliest. Heel handig!

Na alle opdrachten te doorlopen voelde ik me stukken beter. Ik was vrolijker, ik voelde me energieker, lichter, positiever en ik was weer aan het stralen! Precies wat ik in de eerste stap, ‘’Dream it!’’, had omschreven hoe ik me wilde voelen. Ik gaf mijzelf dan ook een 9 aan het eind van het coachtraject. Wat een verschil! En het stopt niet voor mij. Anke heeft me tools gegeven waarmee ik de rest van mijn leven aan de slag kan. Dromen, plannen maken en uitvoeren! Dream, plan, do! Ik heb de regie weer terug en ik weet nu hoe ik bewuste keuzes kan maken voor mijzelf.

Anke is een heel betrokken, open, lief en warm persoon. Ze kan goed luisteren, maar ook hele goede vragen stellen die je aan het denken zetten. Soms kreeg ik, buiten de sessies om, ineens een berichtje met een goede tip. Zo betrokken denkt ze met je mee. Na een afspraak met Anke ben ik altijd geïnspireerd om weer aan de slag te gaan met mijn dromen en plannen. Ik kwam altijd weer vrolijk thuis, want het was ook nog eens heel gezellig. Of ik een coachtraject bij Anke zou aanraden? Zeker. Het is een hele goede investering in jezelf als jij het ook tijd vindt om jezelf nu eindelijk eens te geven wat je verdient.

De weg naar mijn mooiste leven
– Anna

Toen ik Anke ontmoette, zag ik een hartelijke, warme vrouw. Ze is open, geïnteresseerd en stelt je op je gemak. Toen ze vertelde dat ze net was begonnen met “It’s MY life”, dacht ik meteen: dit heeft zo moeten zijn. Want ik was ontevreden over de invulling van mijn leven en Anke vertelde dat ze mensen wilde motiveren die op zoek zijn naar hun mooiste leven. Ik zei tegen haar: “Dat wil ik ook!”

We zijn nu een aantal maanden verder en ik ben zó blij dat ik de stap heb gezet!
Nu maak ik steeds meer mijn eigen keuzes en laat me leiden door wat ik zelf het liefste wil. Anke begeleidt me hierin.
Door het stellen van de juiste vragen en door het geven van opdrachten, is zij op de achtergrond bezig om mij steeds een stapje verder te leiden naar mijn eigen mooiste leven.

Achterover leunen brengt je nergens, je moet er wel wat voor doen en het is best spannend; uit je comfortzone komen, maar ik weet nu: zelfs ík kan mijn mooiste leven leiden!

Anke hield mij een spiegel voor
– Geartsje

Op het moment dat ik je Facebook pagina las sprak het direct aan, dit was het stuk wat ik nog nodig had. Wat ik zelf niet ging redden (dacht ik). Goh, wat een eyeopener. Het traject vond ik confronterend (op een positieve manier). Anke hield me wel even een spiegel voor. Het heeft me opgeleverd dat ik beter nee kan zeggen tegen mensen die soms teveel van mij opslokken. Het heeft me ook een nieuwe baan opgeleverd, dat had ik zelf nooit verwacht! Ik sta zoveel sterker in mijn schoenen. Ik ga doen wat ik leuk vind! Ik zou het zeker aanraden aan anderen. Je komt erachter hoeveel meer controle je hebt over je eigen leven! Hoeveel leuker het kan zijn! Bedankt Anke, voor alles!

Van oude verhaal naar nieuwe verhaal
– Patricia

Als je al een aantal jaar van tijdelijk contract naar tijdelijk contract gaat en ook nog even uitgeschakeld wordt door een hernia dan heb je tijd om na te denken over de vraag: Is dit nu wat ik wil? En: Wat is mijn droombaan? Hoe kan ik die bereiken? Ben ik wel goed genoeg? Op Facebook kwam een bericht van Anke voorbij waarin zij aangaf mensen zoals ik te willen helpen. Dat was wat ik wilde! Anke weet waarover ze praat, kent de wereld waarin ik zit. Zij wist mij de juiste vragen te stellen, opdrachten te geven waardoor ik alles voor mijzelf weer op een rijtje kreeg en gemotiveerd werd om mijn oude verhaal achter mij te laten en mijn nieuwe verhaal te gaan verwezenlijken. Ik ben zelfverzekerder geworden over wat ik kan en wie ik ben. En na de zomer ben ik enthousiast begonnen aan mij nieuwe, vaste baan! Mijn nieuwe verhaal is begonnen! Ik kan iedereen aanraden om met Anke in zee te gaan. Zij helpt je met liefde, geduld, inspiratie en motivatie weer vooruit!

In 12 weken flinke stappen!

In mei van dit jaar had ik een dip, een flinke dip. Ik ben best wel positief ingesteld al zeg ik het zelf maar ik zag het niet meer, alles was me teveel, ik kon overal wel om huilen, vreselijk!
Het jaar er voor had een hernia me tot stilstaan gedwongen, nu zat ‘het’ in mijn hoofd, heel raar!
Juist op dat moment kwam Anke.
In een besloten Facebook groep bood zij een challenge aan. Iedere avond, voor je gaat slapen, 3 dingen benoemen waar je dankbaar voor bent. Precies wat ik nodig had! Het ging me steeds iets makkelijker af.
Een paar weken later zat ik zomaar bij Anke aan de keukentafel, met een aantal vrouwen brainstormen over quotes voor haar nieuwe weekplanner.
Anke bleef ‘hangen’…haar verhaal, manier van vertellen en de boodschap dat je zelf de regie kon nemen over je leven…gewoon lekker praktisch! Ook het ‘idee’ dat ik in 12 weken flinke stappen kon maken sprak me aan.
Ik was altijd best wel ‘druk’ maar waarmee? Voor wie? En waarom?
Ik heb mezelf een traject cadeau gedaan en werd me met de dag bewuster van de antwoorden op bovenstaande vragen. Steeds kwam ik dichter bij m’n gevoel, best eng in het begin maar zo fijn dat je daarop leert te vertrouwen…
Dankjewel Anke, mijn leven wordt iedere dag leuker! 😘

Anke is oprecht betrokken!
– Brecht

Het talent van Anke is dat ze op zoek gaat naar de ontwikkeling in haarzelf en de ander. Ze is oprecht betrokken en kan kracht putten uit levenservaring. Ze kan mooie vragen stellen en staat voor de ander klaar, ze luistert zonder haar eigen oordeel te geven.

Inzicht in wat ik wil en kan
– Sonja

Na ruim 18 jaar bij dezelfde werkgever te hebben gewerkt was het tijd om eens iets anders op te pakken. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging qua werk, maar wist niet goed of ik in dezelfde branche verder wilde of totaal iets anders. Ook was ik onzeker over mezelf ten opzichte van anderen en mijn eigen kunnen. (Ben ik wel goed genoeg?). Ik had hulp nodig in de vorm van een coach. Ik ben op zoek gegaan en kwam bij Anke terecht.
Na het eerste gesprek kwam ik al met een veel beter gevoel en met een glimlach thuis. Door de fijne gesprekken die ik met Anke heb gehad en de oefeningen die we hebben gedaan heb ik beter inzicht gekregen in wat ik wil en kan. Anke heeft mij laten inzien hoe ik in bepaalde situaties het beste kan handelen en ook dat wat ik doe eigenlijk wel goed is.
Anke is betrokken en geïnteresseerd. Ik kan haar zeker aanbevelen bij anderen.